Air Optix Colors

 (125)
  • Skābekļa caurlaidība (Dk/t): 138
  • Ūdens saturs (%): 33
Air Optix Colors

+Preces īpašības

  • Pārdodamas pa: 1 kontaktlēcai
    Iepakojumā: 2 kontaktlēcas
    Lietošanas laiks: viens mēnesis
    Lietošanas režīms: dienas
    Materiāla veids: silikonhidrogēls
    Materiāls: Lotrafilcon B
    Diametrs (mm): 14.2
    Skābekļa caurlaidība (Dk/t): 138
    Bāzes rādiuss: 8.6
    Ūdens saturs (%): 33
    Krāsu skaits lēcā: 3
    Stiprumi: +6.00 ... -8.00

Air Optix Colors

 (125)
  • Skābekļa caurlaidība (Dk/t): 138
  • Ūdens saturs (%): 33
13,44 €
Labā acs (OD)
Piegādes laiks
Mums žēl, bet izvēlētā prece pašreiz nav.

Iegādājoties šo preci nopelnīsiet +5,38 COINS Koinus krāt un izmantot var tikai reģistrēti pircēji Coin information
Pērkamais daudzums Atlaide lēcai Lēcas cena Visa atlaide Cena ar atlaidi
2 lēcas (iepakojums) -2,00 € 11,44 € -4,00 € 22,88 €
4 lēcas (2 iepakojums) -2,60 € 10,84 € -10,40 € 43,36 €
Atlaides pielāgojamas precēm ar tādām pašām īpašībām. Atlaides pielāgojamas preces liekot groziņā, kā arī ir spēkā lielākam preču skaitam kā norādīts.

Apraksts

Uzmanību! Informējam, ka dēļ tehniskiem iemesliem ražotāja sistēmā, trūkstošo Alcon lēcu piegāde ieilgs ilgāk nekā parasti.

Svaigam spilgtumam!

Spilgtas un žirgtas acis - vai tas nav sapnis? Kontaktlēcas Air Optix Colors var to sniegt - dienas lietošanas mēneša krāsainās kontaktlēcas, kuras ne tikai mainīs dabisko acu krāsu, bet arī parūpēsies par acu komfortu.

Plašā krāsu izvēle ļaus izvēlēties vislabāk stila izceļošu toni vai vienkārši eksperimentēt, katru reizi izmēģinot citādu tēlu:

  • Blue – dabiski zilas krāsas kontaktlēcas radīs sirsnīgu un jutīguma pilnu skatienu;
  • Gray – pelēkas kontaktlēcas piešķirs acīm vairāk pievilcības;
  • Green – zaļas kontaktlēcas derēs tiem, kas vēlas acis pārvērst par īstu pievilcības objektu, viegli uzburt un vilināt;
  • Honey – acis greznotas ar medus brūnām kontaktlēcām izstaros patīkamu siltumu;
  • Brown - iespaidīgam skatienam ir vērts izvēlēties šīs brūnās krāsas kontaktlēcas;
  • Gemstone Green - spilgti zaļas kontaktlēcas ienesīs rotaļīgu dzirkstelīti;
  • Sterling Gray – mistisku izskatu acīm piešķirs tumši pelēkas krāsas kontaktlēcas;
  • Pure Hazel – rieksta brūnas kontaktlēcas piešķirs acīm maģisku mirdzumu;
  • Brilliant Blue – debeszilas krāsas kontaktlēcas piešķirs acīm rotaļīgu pievilcību.

 

Šīs kontaktlēcas izceļas ne tikai ar toņu dažādību, kas ļauj iemirdzēties ikkatram, bet arī ar īpašu dizainu, kurš ļaus acīm kļūt vēl spilgtākām, nezaudējot dabiskumu. To nodrošinās „3-in-1" tehnoloģija - krāsu maisījums varavīksnenē, kurš radīs dabiskas acs varavīksnenes izskatu.

Air Optix Colors dizains izceļas ar viendabīgu plazmas virsmas tehnoloģiju, kura ir atbildīga par mitruma uzturēšanu uz lēcas virsmas, tādējādi apstādinot olbaltumvielu aplikumu veidošanos, kā rezultātā acis tiek mazāk kairinātas dēļ vides faktoriem, saglabā veselīgu un žirgtu izskatu.

Lēcas ir ražotas no silikona hidrogēla materiāla Lotrafilcon B, kurš ļauj šīm lēcām izcelties pat 6 reizes augstāku skābekļa caurlaidību. Tātad par piemērotu acu elpošanu visas dienas garumā ir parūpēts.

Air Optix Colors lēcas ir piemērotas gan kā aksesuārs, gan kā redzes korekcijas līdzeklis. Ar tām var koriģēt gan tuvredzību, gan tālredzību. Veselām acīm jāizvēlas -0.00 stipruma kontaktlēcas.

Mūsu ieteikums

Brīdinām, ka krāsainajās kontaktlēcās esošais krāsas slānis bieži pārklāj daļu acs zīlītes, kas var ierobežot redzesloku, var būt redzamas ēnas un līdzīgi, bet uzsākot lietot krāsainās lēcas tas ir normāli. Parasti acis pie tādas aprobežotības pierod, bet ir gadījumi, ka dažu cilvēku acis var arī nepierast. Tādā gadījumā krāsainās kontaktlēcas lietot nav ieteicams.

Tā pat ir svarīgi piebilst, ka galīgā acu krāsa ar krāsainajām lēcām var atšķirties no attēlā redzamās - viss būs atkarīgs no kopējās Jūsu acu un lēcu krāsu kombinācijas. Pirms kontaktlēcu lietošanas uzsākšanas pakonsultējieties ar savu acu ārstu.

Krāsainās kontaktlēcas ir paredzētas tikai dienas valkāšanai, tāpēc vakarā tās obligāti ir jāizņem, jānotīra un jāatstāj uz nakti speciālā lēcu šķidrumā. Guļot ar lēcām vai valkājot tās ilgāk kā ieteicams, riskējat izraisīt dažādas acu infekcijas.

Iegādājoties šo preci nopelnīsiet +5,38 COINS Koinus krāt un izmantot var tikai reģistrēti pircēji Coin information
Atsauksmes (10)

Labākā atsauksme

  • Ulrika A 2015.12.28

    Kontaktlēcas lietoju kādus 8 gadus un esmu izmēģinājusi visdažādāko firmu krāsainās lēcas un viss bez panākumiem, jo man ir diezgan tumšas acis - zaļganbrūnas un efekta nekāda, arī optikās teica, ka man ir tādas acis uz kurām tikai brūnas lēcas var likt, citas krāsas neredzēšot, BET pirms diviem gadiem pamēģināju šīs un esmu sajūsmā, katru mēnesi esmu ar citu acu krāsu - gemstone green, sterling grey, brilliant blue - PERFEKTI! Lietojot šīs kontaktlēcas nejūtu nekādu diskomfortu, pirms mēneša pamēģināju citas kontaktlēcas un nevarēju pie tām pierast - bija diskomforts, kontaktlēca pati par sevi ļoti liela un izskatījos pēc klauna, bet vismaz guvu mācību - vairs nekādu eksperimentu, TIKAI Air Optix Colors un no visaslecas.lv :)

Sliktākā atsauksme

  • Ieva A 2023.07.13 Jelgava

    Sajūta , ka biezas, un krāsa iet zīlītei priekšā, viss miglā skatoties

Rakstīt atsauksmi »

  • Kontaktlēcas lietoju kādus 8 gadus un esmu izmēģinājusi visdažādāko firmu krāsainās lēcas un viss bez panākumiem, jo man ir diezgan tumšas acis - zaļganbrūnas un efekta nekāda, arī optikās teica, ka man ir tādas acis uz kurām tikai brūnas lēcas var likt, citas krāsas neredzēšot, BET pirms diviem gadiem pamēģināju šīs un esmu sajūsmā, katru mēnesi esmu ar citu acu krāsu - gemstone green, sterling grey, brilliant blue - PERFEKTI! Lietojot šīs kontaktlēcas nejūtu nekādu diskomfortu, pirms mēneša pamēģināju citas kontaktlēcas un nevarēju pie tām pierast - bija diskomforts, kontaktlēca pati par sevi ļoti liela un izskatījos pēc klauna, bet vismaz guvu mācību - vairs nekādu eksperimentu, TIKAI Air Optix Colors un no visaslecas.lv :)

    Ulrika A 2015.12.28

Apskatīt citus 124 komentārus »

Rakstīt atsauksmi »

Rakstīt atsauksmi

Air Optix Colors

Air Optix Colors

  • Skābekļa caurlaidība (Dk/t): 138
  • Ūdens saturs (%): 33
  • Vērtēju slikti Vērtēju apmierinoši Vērtēju vidēji Vērtēju labi Vērtēju lieliski

Atbildēt

* Nepieciešams aizpildīt

Atcelt  vai