PureVision 2 HD

 (358)
  • Skābekļa caurlaidība (Dk/t): 130
  • Ūdens saturs (%): 36
PureVision 2 HD

+Preces īpašības

  • Pārdodamas pa: 1 kontaktlēcai
    Iepakojumā: 6 kontaktlēcas
    Lietošanas laiks: viens mēnesis
    Lietošanas režīms: dienas vai līdz 30 diennaktīm neizņemot (ar ārsta atļauju)
    Materiāla veids: silikonhidrogēls
    Materiāls: Balafilcon A
    Diametrs (mm): 14.0
    Skābekļa caurlaidība (Dk/t): 130
    Bāzes rādiuss: 8.6
    Ūdens saturs (%): 36

PureVision 2 HD

 (358)
  • Skābekļa caurlaidība (Dk/t): 130
  • Ūdens saturs (%): 36
5,24 €
Labā acs (OD)
Piegādes laiks
Mums žēl, bet izvēlētā prece pašreiz nav.

Iegādājoties šo preci nopelnīsiet +4,00 COINS Koinus krāt un izmantot var tikai reģistrēti pircēji Coin information
Pērkamais daudzums Atlaide lēcai Lēcas cena Visa atlaide Cena ar atlaidi
3 lēcas (puse no iepakojuma) -0,35 € 4,89 € -1,05 € 14,67 €
6 lēcas (iepakojums) -0,50 € 4,74 € -3,00 € 28,44 €
Atlaides pielāgojamas precēm ar tādām pašām īpašībām. Atlaides pielāgojamas preces liekot groziņā, kā arī ir spēkā lielākam preču skaitam kā norādīts.

Apraksts

Kontaktlēcas – aktīvam dzīvesveidam!

Tie, kas vēlas vēl augstāku komfortu visās dzīves situācijās - Bausch & Lomb ir ko piedāvāt! Tās ir silikona hidrogēla kontaktlēcas PureVision 2 HD, kurām ir raksturīgas visas, ērtai lietošanai nepieciešamās īpašības.

Lieliska redzamība. Asfēriskais kontaktlēcu dizains (High Definition™ Optics) jeb kurā diennakts laikā nodrošina lielisku attēlu un asu redzi. Vairs nevajadzēs uztraukties, ka acis novils sportojot vai ekstremāli izklaidējoties.

Vieglums. Ražojot šīs kontaktlēcas tika izmantota ComfortMoist™ tehnoloģija, kas sniedz dabiskuma sajūtu – tikko tās ieliekot, visticamāk aizmirsīsiet, ka tās ielikāt. To garantēs arī PureVision 2 HD lēcu plānums. Tās ieliksiet un izņemsiet tik pat ātri un vienkārši kā jeb kuras citas kontaktlēcas.

Skābekļa un mitruma caurlaidība. Silikonhidrogēlam, no kura ir ražotas PureVision 2 HD kontaktlēcas, ir raksturīga trīs reizes lielāka skābekļa caurlaidība un acis tiek pasargātas no sausuma. Papildus radzenes mitrināšanu, barošanu un tīrīšanu nodrošinās īpaši plānās un noapaļotās lēcu maliņas - pateicoties tam notiek labāka skābekļa cirkulācija.

Dzidrums. Labu acu stāvokli palīdz uzturēt arī Performa™ virsma, kas samazina aplikumu veidošanās risku visā lēcu valkāšanas laikā.

Šīs mēneša kontaktlēcas drīkst valkāt nepārtrauktā režīmā pat 30 dienas, bet šādā gadījumā lēcas rekomendējams vismaz reizi nedēļā notīrīt ar speciālu lēcu šķidrumu.

Mūsu ieteikums

Vēloties kontaktlēcas valkāt gan pa dienu, gan nakti, ir jāpakonsultējas ar acu ārstu, kurš novērtēs acu stāvokli un iespēju valkāt lēcas nepārtraukti. Rekomendējam ar lēcām negulēt, ja tas nav obligāti. Lietojot lēcas nepārtrauktā režīmā iesakāms reizi nedēļā izņemt un atstāt uz nakti lēcu kopšanas līdzeklī, lai notīrītos uz lēcām sakrājušies netīrumi.

Iegādājoties šo preci nopelnīsiet +4,00 COINS Koinus krāt un izmantot var tikai reģistrēti pircēji Coin information
Atsauksmes (10)

Labākā atsauksme

  • Sandra Š 2015.12.20

    Ļoti labas lēcas, tā "svaiguma" sajūta, kas ir, ieliekot jaunas lēcas, noturas krietni ilgāk nekā citām... es pat teiktu, ka gandrīz visu valkāšanas termiņu! Ļoti plānas, acis nekairina vispār. Esmu sajūsmā!

Sliktākā atsauksme

  • Elina 2023.07.03

    Šīs lēcas man personīgi galīgi garām. Nemācēju ielikt jo loti locijas uz pusem,krita ārā. Grauza acis, sausas. Nu šis laikam nebija priekš manīm.

Rakstīt atsauksmi »

  • Ļoti labas lēcas, tā "svaiguma" sajūta, kas ir, ieliekot jaunas lēcas, noturas krietni ilgāk nekā citām... es pat teiktu, ka gandrīz visu valkāšanas termiņu! Ļoti plānas, acis nekairina vispār. Esmu sajūsmā!

    Sandra Š 2015.12.20

Apskatīt citus 357 komentārus »

Rakstīt atsauksmi »

Rakstīt atsauksmi

PureVision 2 HD

PureVision 2 HD

  • Skābekļa caurlaidība (Dk/t): 130
  • Ūdens saturs (%): 36
  • Vērtēju slikti Vērtēju apmierinoši Vērtēju vidēji Vērtēju labi Vērtēju lieliski

Atbildēt

* Nepieciešams aizpildīt

Atcelt  vai