Sofclear Enhance

 (149)
  • Ūdens saturs (%): 55
Sofclear Enhance

+Preces īpašības

  • Pārdodamas pa: 1 kontaktlēcai
    Iepakojumā: 2 kontaktlēcas
    Lietošanas laiks: viens mēnesis
    Lietošanas režīms: dienas
    Materiāla veids: hidrogēls
    Materiāls: Methafilcon A
    Diametrs (mm): 14,3
    Bāzes rādiuss: 8.6
    Ūdens saturs (%): 55
    Krāsu skaits lēcā: 1

Sofclear Enhance

 (149)
  • Ūdens saturs (%): 55
7,95 €
Labā acs (OD)
Piegādes laiks
Mums žēl, bet izvēlētā prece pašreiz nav.

Iegādājoties šo preci nopelnīsiet +3,18 COINS Koinus krāt un izmantot var tikai reģistrēti pircēji Coin information
Pērkamais daudzums Atlaide lēcai Lēcas cena Visa atlaide Cena ar atlaidi
2 lēcas (iepakojums) -0,55 € 7,40 € -1,10 € 14,80 €
4 lēcas (2 iepakojums) -1,00 € 6,95 € -4,00 € 27,80 €
Atlaides pielāgojamas precēm ar tādām pašām īpašībām. Atlaides pielāgojamas preces liekot groziņā, kā arī ir spēkā lielākam preču skaitam kā norādīts.

Apraksts

Acumirklī spilgtāks skatiens!


Mēneša krāsainās kontaktlēcas Sofclear Enhance - īsts spilgtuma zibsnis tavām acīm. Dabisko acu krāsu paspilgtinošas kontaktlēcas kļūs par neaizvietojamu stila akcentu. Nav svarīgi vai šīs lēcas izvēlēsieties svētkiem, vai ikdienai - noteikti piesaistīsiet apkārtējo uzmanību.

Sofclear Enhance tā ir maiga krāsu kombinācija, kas ļauj izdabūt vēlamu krāsas intensivitāti un iespējami dabiskāku efektu.


Šīs krāsainās kontaktlēcas - ne tikai mode. Tas ir komforts, kurš ir tik svarīgs ikdienas kontaktlēcu lietošanā. Sofclear Enhance ražošanā tiek pielietota Radial Edge tehnoloģija, kā rezultātā lēcas maliņa ir plāna un ērti pieguļ pie acs.


Kā arī paildus komfortu un mitrumu acīm sniedz BioMoist šķidrums, kurā ir ietilpinātas šīs lēcas. Tam piemīt tik ļoti nepieciešamas mitrinošās īpašības.


Aizmirsti teicienu "skaistums prasa upurus", piešķir acīm vairāk spilgtuma un izbaudi labākās lēcu valkāšanas sajūtas katru dienu. Izvēlies šos lieliskos toņus:

  • Royal Blue - tumšam jūras zilganam skatienam;
  • Ice Blue – ledainam skatienam, ledaini zila;
  • Ever Green - spilgta zaļuma uzburošam skatienam;
  • Neon Green - valdzinošam viegli zaļganu acu skatienam.

 

Brīdinām, ka krāsas slānis uz krāsainām lēcām, kas bieži nosedz daļu vai visu zīlīti, var ierobežot redzes lauku, mainīt redzamā attēla nokrāsu, mest ēnas utt.

Mūsu ieteikums

Brīdinām, ka krāsainajās kontaktlēcās esošais krāsas slānis bieži pārklāj daļu acs zīlītes, kas var ierobežot redzesloku, var būt redzamas ēnas un līdzīgi, bet uzsākot lietot krāsainās lēcas tas ir normāli. Parasti acis pie tādas aprobežotības pierod, bet ir gadījumi, ka dažu cilvēku acis var arī nepierast. Tādā gadījumā krāsainās kontaktlēcas lietot nav ieteicams.

Tā pat ir svarīgi piebilst, ka galīgā acu krāsa ar krāsainajām lēcām var atšķirties no attēlā redzamās - viss būs atkarīgs no kopējās Jūsu acu un lēcu krāsu kombinācijas. Pirms kontaktlēcu lietošanas uzsākšanas pakonsultējieties ar savu acu ārstu.

Krāsainās kontaktlēcas ir paredzētas tikai dienas valkāšanai, tāpēc vakarā tās obligāti ir jāizņem, jānotīra un jāatstāj uz nakti speciālā lēcu šķidrumā. Guļot ar lēcām vai valkājot tās ilgāk kā ieteicams, riskējat izraisīt dažādas acu infekcijas.

Iegādājoties šo preci nopelnīsiet +3,18 COINS Koinus krāt un izmantot var tikai reģistrēti pircēji Coin information
Atsauksmes (10)

Labākā atsauksme

  • Jelizaveta T 2024.02.26

    Очень классные линзы, натуральный оттенок. Именно тонируют, а не меняют цвет. Брала голубой, в следующий раз хочу взять синий

Sliktākā atsauksme

  • Jūlija S 2019.03.25 Riga

    Kaut arī vienmēr sūtu -9.5 dioptrijas, arī caur visas lecas.lv biju sūtījusi un viss bija labi, bet tieši šo lēcas stiprums ir daudz mazāk par norādīto -9.5. Varbūt aptuveni -8, bet man tā ir milzīga atšķirība un lēcas diemžēl nelietojamas :(( esmu pilnīgi vīlusies produktā, būtu labi komentāros norādīt, ka cilvēkiem ir jāņem lielākās dioptrijas nekā viņiem reāli ir

Rakstīt atsauksmi »

  • Очень классные линзы, натуральный оттенок. Именно тонируют, а не меняют цвет. Брала голубой, в следующий раз хочу взять синий

    Jelizaveta T 2024.02.26

Apskatīt citus 148 komentārus »

Rakstīt atsauksmi »

Rakstīt atsauksmi

Sofclear Enhance

Sofclear Enhance

  • Ūdens saturs (%): 55
  • Vērtēju slikti Vērtēju apmierinoši Vērtēju vidēji Vērtēju labi Vērtēju lieliski

Atbildēt

* Nepieciešams aizpildīt

Atcelt  vai